Semestern går mot sitt slut...

Men än finns de tid kvar :D 

Nu har jag bara några grejer kvar att fixa innan hösten. typ CSN och ja det var väl deet.....

Väntar på boken till mikrobiologi kursen .. och så väntar jag på ringarna såklatt!

Nu har vi nästan varit på Gotland en vecka och jag ska egentligen inte blogga nu.. ska leka med min fästman... (det ni, hiihh)

Gotland är underbart, så himla fiint!  Idag badade jag i havet. Vi har varit på Tofta strand och där badade jag tro det eller ej..


På söndag får jag träffa min älskade lillla vovve... Har hört att han lärt sig ett och annat.. (ett under eftersom jag trott det var nästintill omöjligt, då vår lilla spaniel befinner sig i ngn underbar drömvärld.(A))   Tur ät väl det för snart drar väl llydnadskursen igång;)     Go Josse!

Tyvärr gick inte någon av mina filna bilder in i bloggen..

HA DET GOTT

Slutjobbat för i sommar?

Skönt iaf, även om man kommer sakna jobbet. mer än jag trodde. Jaag känner mig faktiskt duktig. Jobbet är avklarat med minst en guldstjärna ifårn chefen. Gött.

Innan jag började hade jag den där ångesten över mig, klarar jag det..  Sandra skulle hjälpa mig att leta jobb och det enda jag sa var inte något inom vården. Se nu vad det blev. Jo ett på ett servicehus. Pengar eller inte pengar?

Pengarna lockade mest och jag tackade ja. Tre snabba introdagar och vips skulle jag kunna allt. Enligt övre makter är man nu redo.

Första natten var nervös tills jag kom dit och körde. jag gav järnet... ;)

Det gick bra. och dagarna rullade på, spenderade mycket tid däruppe även om de var kämpigt känns det tomt på något sätt.

Alla människor jag hjälpte. De var gamla och jag trodde de skulle vara tråkigt. Men de blev mina vänner. Kontigt va. Flera utav dem tar för givet att jag kommer och hälsar på, vilket jag säkert kommer göra och antagligen jobbar jag där på lov sen.

Jag kan erkänna att jag gav allt, och de märks nu. jag blev så himla omtyckt. Trodde inte man skulle komma så nära pensionärerna, de var ju dessa jag umgicks med dygnet runt typ ... heheh Kul iaf.

Nu är jag nöjd att jag tog jobbet och jag känner mig faktiskt duktig. Konstigt va, trodde jag aldrig. men nu är den delen avklarad och jag kan nu imorn köpa min belöning. En digitalkamera :D Den är efterlängtad och mycket fiin. (BLÅÅ)

skryter lite men jag känner mig faktiskt glad, fult att skryta jag vet)

Sen väntar en vecka på Gotland med min älskling, kommer bli fantastiskt.

Jaffy däremot har fått hudinflammation, han har utslag på halsen och jag hoppas det rättar til sig snart. Salva iaf 3 gånger om dagen i 12 dagar. Funderar fortfarande på om de blir tratt för honom snart, han kliar lite för mkt nu med.


Första lediga dag på länge!

Nu är jag anmäld till lydnadskurs i höst. Får se hur det går.. hahaha Hoppas jag blir antagen..

Nu ska jag ut med vovven sen käka frukost! 

SKriver mer sen

Bloggfix!

Beslutsångest inför hösten... blir det lydnadskurs?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0