Uppdatering!

Det händer inte mycket här på bloggen. Det är så tråkigt när H är borta. Inget går bra. Lusten finns inte riktigt. MEN idag fanns den för snart kommer älsklingen hem.

Därför beslöt ajg mig för att träna lite med Jaffy, vi har absolut inte tränat något på länge för jag har inte känt att det varit skoj. Han har bara varit loj och tråkig dock vet jag att det beror på mig. (A)

Men nu börjar jag känna att lusten kommer tillbaka, det här inlägget kommer nog bli rätt långt. men jag har ju inte uppdaterat på länge.

Jag tänkte börja att skriva Jaffy och mina mål detta år;

Vår:

  • Godkänt i anlagsklass (om han nu inte glömt allt under vintern)
  • Få honom bekväm på utställning
  • Klara att sitta still under tandvisning samt under kroppsvisitering (ex utställning)

Sensommar/höst

  • Miljöträna honom så ofta som går (gäller hela året)
  • Gärna starta öppenklass viltspår i slutet av året
  • Starta åtminstone någon/några tävlingar inom lydnad till hösten ( men så snabbt som möjligt)

Detta är de målen jag satt hittills. Jag hade tidigare som mål att starta tävlingar på våren, men jag tror att det är omöjligt. Jag vill ju att han ska tycka det är skoj. Jag har märkt att jag har struntat i vissa saker som är viktigt i lydnaden, de grunderna kommer jag träna hårdare på och för att få det stabilt innan jag går vidare.

Tänkte även berätta att jag anmält hundarna till en utställning den 21/3-2010 :D Den är inoff. Måste se hur Collin reagerar även att det säkert inte är några problem alls, Han är e sån cooling. Däremot är det mest för Jaffa och jag har en ny taktik som jag planerar att använda, skriver om den en annan dag;)

Nu till något mycket mer intressantare för er kanske (A) Jag fyllde år i onsdags och vi hade ett jättetrevligt litet kalas. Mycket hundar samt långa projektkvällar gjorde att vi hade en våffel och toscakakakväll :D 

Tänkte inte skriva så mkt mer än att Onja löpte och hon var poppis under kvällen. Onja njöt av det och gentlemannen Jaffy var den som blev lyckligt utvald till att ligga och slicka på hennes öra hela kvällen. Ingen var gladare än han, haha. Denna kväll betydde massor för mig för det jgorde att jag fick en fin födelsedag då det inte hänt så mycket tidigare den dagen då jag är själv, jag fick dessutom en jättefin fiskbok och jag hoppas jag kan lära mig massor av den :D

 Hittar inte överföringskabeln så bilder ifrån dagen  kommer men kanske imorn:P

 Kommentera gärna mina mål? Tror ni de är rimliga?


RSS 2.0